Raspberry Pi ile Nesnelerin İnterneti
14 hafta boyunca devam eden Raspberry Pi ile Nesnelerin İnterneti atölyesinde katılımcı öğretmenlerimiz alanında uzman eğitmenlerimizden eğitim alarak internete bağlı nesneleri uzaktan kontrol edebilecek uygulamalar geliştirdi. Öğretmenlerimiz aynı zamanda görüntü işleme çalışmaları ile projelerinde bir adım daha öteye geçerek tasarım ve geliştirme projelerinde öğrencilere ufuk katacak yeni beceriler edindi.
Bot Yazma Atölyesi
9 hafta boyunca devam eden eğitim ortamlarında verimliliği artırmak için Python ile bot yazma atölyesinde katılımcı öğretmenlerimiz EBA platformunda yapılan rapor alma, ödev kontrolü, sınıf kitaplığı oluşturma gibi rutin süreçleri yazdıkları otomasyon programları ile hızlandırarak öğrencilerine daha fazla ve etkili zaman ayırma imkânı buldu.
Artırılmış Gerçeklik Atölyesi
5 hafta boyunca devam eden artırılmış gerçeklik atölyesinde katılımcı öğretmenlerimiz alanında uzman eğitimcilerimiz ile Unity programında kendi artırılmış gerçeklik uygulamalarını oluştururken, tasarladıkları uygulamalarla kendi öğretim materyalini oluşturarak eğitim sürecine katkıda bulundu.
Sanal Gerçeklik Atölyesi
5 hafta boyunca devam eden sanal gerçeklik atölyesinde katılımcı öğretmenlerimiz Unity ile VR uygulamalar geliştirdi, bu alanda deneyim kazanmış oldu. Teknoloji akademisi bünyesinde verilen sanal gerçeklik atölyesi Türkiye'de öğretmenlere bu kapsamda verilen ilk eğitimlerden biri olma özelliğini taşıyor.
Temelden İleri Seviye Python Eğitimi
Teknoloji Akademisi bu dönem bir ilke daha imza atarak Turkcell Geleceği Yazanlar iş birliği ile Temelden İleri Seviye Python Eğitimini katılımcı öğretmenler ile buluşturdu. 7 hafta boyunca haftada iki gün şeklinde alanında uzman eğitmenimiz tarafından gerçekleşen eğitim öğretmenlerin bu alanda yetkinlik kazanması açısından çok verimli geçti.