İSTANBUL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2024 Yılı Yöneticilikten Ayrılanların Yeniden Yönetici Olarak Görevlendirilmesi Kapsamında Yöneticiliği Münhal Bulunan Eğitim Kurumları

2024 Yılı Yöneticilikten Ayrılanların Yeniden Yönetici Olarak Görevlendirilmesi Kapsamında Yöneticiliği Münhal Bulunan Eğitim Kurumları

2024 Yılı Yöneticilikten Ayrılanların Yeniden Yönetici Olarak Görevlendirilmesi Kapsamında Yöneticiliği Münhal Bulunan Eğitim Kurumlarının ilanından sonra; özel program ve proje uygulayan eğitim kurumları kapsamına alınması/çıkarılması, eğitim kurumu yöneticiliklerinde soruşturma, yargı kararı, eğitim kurumunun kapanması, birleştirilmesi, dönüştürülmesine bağlı değişiklikler nedeniyle, listede 22 Temmuz 2024 tarihinde gerekli güncellemeler yapılabilecektir.     

Liste için tıklayınız


NOT: İlimiz eğitim kurumlarında yönetici olarak görev yapmakta iken 2024 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirmesi kapsamında öğretmen olarak ataması gerçekleştirilenlerden iptal talebinde bulunanların işlemleri Bakanlığımızca devam ettiğinden münhal eğitim kurumları listesi güncellenmiştir.




Yayınlama Tarihi: 01/07/2024

Güncelleme Tarihi: 02/07/2024

Binbirdirek M.İmran Öktem C.No1 Eski Adliye Binası Sultanahmet/Fatih/İSTANBUL - (0212) 384 34 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.