İSTANBUL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2024 Yılı İlimiz Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Kapsamında İhtiyacı Karşılanamayan Eğitim Kurumlarına Görevlendirme Duyurusu

Yönetmelik hükümleri doğrultusunda, 2024 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Takvimi çerçevesinde, 2024 yılı İlk Defa Yönetici Görevlendirme kapsamında müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılığı münhal bulunan eğitim kurumlarına görevlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yönetmeliğin, 27/7. maddesinde "müdür ihtiyacı karşılanamayan eğitim kurumlarının müdürlüğüne, görevlendirmeye esas puanların geçerli olduğu süreyle sınırlı olmak üzere, müdür olarak görevlendirilemeyenler arasından aynı usulle görevlendirme yapılabilir." yine 28/6. maddesinde "müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı ihtiyacı karşılanamayan eğitim kurumlarının müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılıklarına; görevlendirmeye esas puanların geçerli olduğu süreyle sınırlı olmak üzere, yönetici olarak görevlendirilemeyenler arasından aynı usulle görevlendirme yapılabilir." denilmektedir.

Bu kapsamda ekli listelerde belirtilen müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı normları münhal eğitim kurumları, aşağıda yayımlanmıştır.

Yönetmelik hükümleri doğrultusunda, takvim çerçevesinde, ihtiyacı karşılanamayan ekli listelerde belirtilen eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılığı münhal bulunan eğitim kurumlarına yönetmelikte belirtilen şartları taşıyanlar, yönetici olarak görevlendirilmek üzere tercihte bulunabileceklerdir.

Yönetici olarak görevlendirilmek üzere tercihte bulunacak olan adaylar tarafından, başvuru formunu eksiksiz doldurarak imzalı bir şekilde en geç 25 Haziran 2024 Salı günü mesai bitimine kadar ilçe millî eğitim müdürlüklerine elden teslim edilmesi gerekmektedir.

2024 Yılı İlimiz Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Kapsamında İhtiyacı Karşılanamayan Eğitim Kurumları Listeleri

Binbirdirek M.İmran Öktem C.No1 Eski Adliye Binası Sultanahmet/Fatih/İSTANBUL - (0212) 384 34 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.