İSTANBUL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Vizyon Toplantıları

Müdürlüğümüz tarafından periyodik olarak yapılması planlanan 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Vizyon Toplantıları çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz ve yaklaşık 2700 resmi eğitim kurumu müdürümüzün katıldığı toplantımız, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Vizyon Toplantıları

Müdürlüğümüz tarafından periyodik olarak yapılması planlanan 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Vizyon Toplantıları çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz ve yaklaşık 2700 resmi eğitim kurumu müdürümüzün katıldığı toplantımız, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Personel Genel Müdürümüz Sayın Hamza AYDOĞDU, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Ahmet Emre BİLGİLİ, İstanbul Valimiz Sayın Vasip ŞAHİN’in de katıldığı toplantıda, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı hazırlık, planlama konularının yanında, eğitim öğretimin temel hedefleri konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Anadolu ve Avrupa yakasındaki tüm resmi eğitim kurum müdürlerinin aynı anda katıldığı toplantı karşılıklı etkileşim içinde, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI’nın açılış konuşmasının ardından; sırasıyla İstanbul Valimiz Sayın Vasip ŞAHİN’in, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Ahmet Emre BİLGİLİ’nin, Personel Genel Müdürümüz Sayın Hamza AYDOĞDU konuşmalarıyla devam etti.

Müdürümüz Sayın Levent YAZICI konuşmalarında; eğitimle ilgili problemleri çözüm ortağı olarak birlikte değerlendireceklerini ve Milli Eğitim Bakanlığı´nın temel amaçları doğrultusunda eylem planları oluşturacaklarını belirtti. 

 

Eylem planlarını farklı ve yenilikçi uygulamalarla hayata geçirmek istediklerini dile getiren Sayın Levent YAZICI, şunları kaydetti:

 

"Eğitimde yürüttüğümüz iyi örnekler gibi çalışmalarımız devam edecek. Ara sınıflarda okuma yazma bilmeyen öğrencilere dokunacağımız projeler, özel eğitimde aylık farkındalık etkinlikleri, kaynaştırma ve bütünleştirme çalışmalarımız sürecek. Okullarımızda her öğrencimizin mutlaka bir spor, sanat ve müzik alanında karşılık bulacağı, kendini yetiştireceği kurs ve etkinlik merkezi oluşturacağız. Her öğrencinin başarı hikayesi yazabileceği farklı alanlar açmaya çalışacağız. Her öğrencinin öğrenme hızının, türünün, kapasitesinin birbirinden farklı olduğuna inanarak, çocuklarımızı bu bağlamda çok yönlü yetiştirmeye gayret edeceğiz."

 

MEB´in 26 ilde uyguladığı Ölçme Değerlendirme Merkezleri´ni İstanbul´da hayata geçireceklerini aktaran müdürümüz Sayın Levent YAZICI, “Okullar Hayat Olsun” gibi projelerle okulla çevreyi bütünleştiren, teknoloji bağımlılığından madde bağımlılığına kadar birçok sorunun çözümünde çalışma yapacaklarını anlattı. 

 

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI, temel eğitim, mesleki eğitim ve din öğretimi alanlarında yaptıkları çalışmaların hepsini farklı boyutlara taşıyacaklarına dikkati çekerek, "Okul öncesi eğitime özel bir önem vereceğiz. Öğrencilerimizin ve sizlerin güvenliği çıkış noktalarımızdan biri olacak. Okul kantinleri ve servis araçları gibi konularda hep birlikte çalışacağız. MEB bünyesinde oluşturduğumuz okul estetiği birimiyle okullarımıza yeni boyut kazandırarak, estetik çalışması oluşturacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

 

“2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Vizyon Toplantıları” çerçevesinde yapılan resmi eğitim kurumu müdürleri toplantımız, genel müdürlerimiz, valimiz, il milli eğitim müdürümüzün de yer aldığı aile fotoğrafı çekimi ile son buldu.

16-09-201816-09-201816-09-201816-09-201816-09-201816-09-201816-09-2018

Binbirdirek M.İmran Öktem C.No1 Eski Adliye Binası Sultanahmet/Fatih/İSTANBUL - (0212) 384 34 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.