İSTANBUL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Karne Sevinci.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Muammer YILDIZ,   Fatih İlçesi Beyazıt Ford Otosan  İlkokulunda öğrencilere karne dağıttı.
2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Karne Sevinci.

2.681.000 öğrencinin karne aldığı 2014-2015 Eğitim öğretim yılı 1.Dönem  sonu karne töreni Fatih İlçesi Beyazıt Ford otosan ilkokulunda  gerçekleşti.Törene İstanbul valisi Vasip ŞAHİN, Vali yardımcısı Yusuf Ziya KARACAEV,İl Milli Eğitim  Müdürümüz  Dr.Muammer YILDIZ, Fatih kaymakamı Ahmet ÜMİT, İl Milli Eğitim Mdr.Yrd.Turgut KARATEKİN,Temel Egitim Şube Müdürü Timur TUĞRAL, Personel den sorumlu Şube Müdürü Mahmut Atak, Fatih ilce Milli Eğitim  Müdürü Mucip KINA, Şişli ilçe Milli Eğitim  Müdürü Mücahit YENTÜR,Fatih Mem Şube Müdürleri Fatih DENİZ, Rafet FENER, Hasan GEDİK, Fatih belediye meclis üyesi Şenol ÖZDEMİR katıldı.

1. sınıf öğrencilerine karne ve hediyelerini dağıtan İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr.Muammer YILDIZ Çocuklar tatili tatil gibi değerlendirsinler kitap okusunlar akrabalarını ziyaret etsinler ve bol bol dinlensinler diyerek öğrenci ve öğretmenlerine iyi tatiller diledi.

İstanbul valisi Vasip ŞAHİN’de’’ Düzenli ve gayretli bir çalışma ile düzeltilemeyecek hiç bir notun olmadığını ifade eden Vali Şahin, "Ebeveynlerimiz her zaman çocuklarının yanlarında olduklarını onlara hissettirmeli ve zayıf notları nedeniyle çocuklarına kızmak yerine birlikte bu sorunların üzerine gitmelidir" dedi. Ayrıca  Öğrencilere tatilde bol bol gezmeyi, eğlenmeyi, kitap okumayı ve spor yapmayı öğütleyen Vali Şahin Tatile girecek olan öğretmenlere de emekleri için teşekkür etti.

Karne töreni İl Milli eğitim Müdürümüzün  öğrencilerin hazırladığı piyano ve bağlama dinletileri eşliğinde öğretmenlerle bir süre sohbet etmesinin  ardından sona erdi.

Binbirdirek M.İmran Öktem C.No1 Eski Adliye Binası Sultanahmet/Fatih/İSTANBUL - (0212) 384 34 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.