İSTANBUL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ DÖNEM AÇILIŞ PROGRAMI GAZİOSMANPAŞA BEKİR SAMİ DEDEOĞLU İLKOKULU'NDA GERÇEKLEŞTİ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Açılış Programı" İl Millî Eğitim Müdürümüz Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür'ün teşrifleriyle Gaziosmanpaşa Bekir Sami Dedeoğlu İlkokulu'nda gerçekleşti.
2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ DÖNEM AÇILIŞ PROGRAMI GAZİOSMANPAŞA BEKİR SAMİ DEDEOĞLU İLKOKULU'NDA GERÇEKLEŞTİ

Gaziosmanpaşa Bekir Sami Dedeoğlu İlkokulu'nda yapılan törende konuşan İstanbul İl Millî Eğitim Müdürümüz Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, tatil boyunca bütün okulları, bahçe ve kütüphanelerinden faydalanmaları için öğrencilere açtıklarını belirtti.

Okulun hayata açılan en güzel pencere olduğunu ifade eden Yentür, "Biz inşallah daha aydınlık, daha güçlü bir Türkiye'yi sizin sayenizde sağlayacağız. Çocuk kalbinin güzelliği ve merhametiyle aydınlanan dünyamız, yine sizlerin ışıltılarıyla daha da güzelleşecektir. Size çok inanıyoruz ve çok güveniyoruz. Sizler bizim geleceğimiz, ümidimiz, her şeyimizsiniz." dedi.

Yentür, öğrencilerin sadece derslerindeki başarısıyla ilgilenmediklerini vurgulayarak, "Mutlu, annesine ve babasına sevgi ve saygı duyan, küçüklerini seven, büyüklerine saygı duyan, ülkenin milli, manevi, insani, ahlaki, vicdani değerleriyle donanmış, çağdaş dünyanın bilim ve teknolojisi için ne gerekiyorsa çaba sarf eden ve azimle çalışan çocuklara ihtiyacımız var." şeklinde konuştu.

İkinci dönemin 14 Haziran'da sona ereceğini belirten Yentür, öğrencilere başarılar diledi.

Tören konuşmaların ardından sınıfları ziyaret eden  İl Millî Eğitim Müdürümüz Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür,  öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

05-02-2024

05-02-202405-02-202405-02-2024

Binbirdirek M.İmran Öktem C.No1 Eski Adliye Binası Sultanahmet/Fatih/İSTANBUL - (0212) 384 34 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.