İSTANBUL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015/2 Engelli Personel (Ekpss-Kura) Yerleştirilmeleri Sonucu İstanbul İline Yerleşenlerden Başka İlde Görev Yapmak İsteyenlerin Başvurularına İlişkin Duyuru

2015/2 Engelli Personel (EKPSS-Kura) İstihdamına Yönelik olarak ÖSYM Tarafından İstanbul İline Yerleştirildiği Halde Başka İlde Görev Yapmak İsteyenlerin Başvuru Sonuçları .
2015/2 Engelli Personel (Ekpss-Kura) Yerleştirilmeleri Sonucu İstanbul İline Yerleşenlerden Başka İlde Görev Yapmak İsteyenlerin Başvurularına İlişkin Duyuru

2015/2 Engelli Personel (EKPSS-Kura) istihdamına yönelik olarak ÖSYM tarafından İstanbul İline yerleştirilen, ancak dilekçe ve tercih sonuç belgesi ile Müdürlüğümüze başvuruda bulunarak başka ilde görev yapmak istediğini beyan edenlerin dilekçeleri atanmak istedikleri İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilmektedir. İlgililerin başvuru evrakları ile birlikte atanmak istedikleri İl Milli Eğitim Müdürlüklerine şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Müdürlüğümüze dilekçeleri ulaşanların isimleri ve dilekçelerinin gönderildiği İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin listesi aşağıda belirtilmiş olup, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için; dilekçe gönderdiği halde listede ismi bulunmayanların aşağıdaki telefondan Müdürlüğümüze ulaşmaları gerekmektedir. İlgililere duyurulur.

 

Ayrıntılı Bilgi İçin;

 

Fevzi BÖYÜKGÖZ

Şef

(0212) 455 0 440

 

Liste için tıklayınız...

 

 

Binbirdirek M.İmran Öktem C.No1 Eski Adliye Binası Sultanahmet/Fatih/İSTANBUL - (0212) 384 34 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.