İSTANBUL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015-Şimdi Düşünme Zamanı Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğrenci Etkinlikleri Ulusal Sergisinde İlimizi Temsil Edecek Projeler

İlimiz 39 İlçe okullarından gelen projeler yerinde incelenmiştir. İlçe komisyonlarınca seçilen 117 ürün, il komisyonunca değerlendirilmiş olup,  22-23 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek “2014-2015-Şimdi Düşünme Zamanı Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğrenci Etkinlikleri Ulusal Sergisinde” İlimizi temsil edecek 4(dört) adet proje belirlenmiştir.
2014-2015-Şimdi Düşünme Zamanı Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğrenci Etkinlikleri Ulusal Sergisinde İlimizi Temsil Edecek Projeler

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Türk Patent Enstitüsü, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı işbirliğinde imzalanan protokol kapsamında 81 ilin katılımıyla "Şimdi Düşünme Zamanı Projesi Ulusal Sergisi’’ düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. Bu sebeple İstanbul ilimizde ortaokul 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin Teknoloji ve Tasarım dersinde ürettiği projeler, okul proje değerlendirme komisyonları ve ilçe proje değerlendirme komisyonlarınca değerlendirildikten sonra, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Değerlendirme Komisyonumuza ulaştırılmıştır. Ulaştırılan 117 proje il komisyonumuzca değerlendirilmiş olup, belirtilen 4(dört) proje sergilenmek üzere seçilmiştir. 

Seçilen projeler için tıklayınız...

Binbirdirek M.İmran Öktem C.No1 Eski Adliye Binası Sultanahmet/Fatih/İSTANBUL - (0212) 384 34 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.